Miért is használnánk öko mosószereket?!

A másság a vegyszermentességben van.

A mosási hatás ugyanaz, mint bármely más mosószernél, a mosási hőmérséklet is hasonlóképpen változtatható, mint a hagyományos mosószernél, 30-90 fokon lehet velük mosni, színes és fehér ruhákat egyaránt. A mosószerek por-, és folyékony változatban is kaphatóak.

A babák bőre nagyon érzékeny, ezért fokozottan oda kell figyelni, hogy milyen mosószert használunk. Ajánlani tudnám a „Sensitiv” mosóport, vagy folyékony változatát.

A fehér ruhák tisztításához nagy segítséget nyújt az oxigénes fehérítő. Az oxigénes fehérítőbe be is áztathatjuk a ruhákat mosás előtt, vagy a mosógépbe is betehetjük. Azonban fontos tudni, hogy ehhez a művelethez legalább 40 fokos vízre van szükség, mert a fehérítő csak forró vízben fejti ki a hatását.

Folttisztításhoz a marhaepe szappant tudnám ajánlani, ez nekem már több

esetben is bizonyított: sikeresen eltávolítottam már gyümölcsfoltot, fűfoltot, vérfoltot, sárfoltot, stb. Ez kemény szappan, folyékony szappan vagy spray változatban kapható. A használata nagyon egyszerű, a mosás előtt 20-30 perccel be kell szappanozni a kívánt felületet, majd állni hagyni. Utána a szokásos módon mossuk ki.

Aki öblítőt is használ a mosáshoz, annak ajánlani tudnám a levendulás és a magnólia illatú öblítőt. Mindkét típusnak nagyon enyhe, finom illata van.

Árak: a bio mosószerek nem olcsóbbak, mint a hagyományos mosószerek, viszont sokkal kevesebbre van szükség belőlük a mosáshoz, mert nem tartalmaznak vivőanyagokat. A hagyományos mosószerek szemcsés állagúak ezáltal sokkal nagyobb a terjedelmük és gyakorlatilag semmi szükség nincs rá. A bio mosószerek por állagúak ezért sokkal kisebb a terjedelmük. Míg a hagyományos mosószerből kell 200 ml addig a bio-ból egy-két kanálnyi.

Webáruházunkban olyan kemikáliáktól és adalékanyagoktól mentes, öko tisztítószereket árulunk, amelyek igazoltan organikus növényekből származnak.

Tisztítószereink a német Sodasan és Sonett termékcsaládhoz tartoznak, és mindegyik Ecocert és Vegan védjegyű.

Győződjetek meg ti is róla, nézzetek be webáruházunkba, és próbáljátok ki termékeinket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük